Santa Maria- Los Angeles
hallo ,
wij hebben het weekend lekker rustig aangedaan de kust route gevolgd en uiteindelijk in LA terecht gekomen.
via de coupons die wij bij de visitors center halen ,hebben wij een hotel gevonden dichtbij het vliegveld en 'goedkoop' wij moeten hier drie nachten verblijven.
zoals ik al zei het weekend rustig aan ,vandaag hebben wij de route beeindigd.
daarvoor moesten wij terug naar Barstow om daar de draad weer op te pakken.
uiteindelijk zijn wij o het Santa Monica Blvd geeindigd en is er een einde gekomen aan ons avontuur ROUTE 66.
na8 staten , 3tijdzones, 18x tanken,10x pinnen, 26 overnachtingen (hotels), 26x dineren en 5957 mile(8935,5 KM)hebben wij onze missie volbracht.
de route zelf is tweeslachtig de ene keer saai en de andere keer wel gezellig en leuk.
maar dat zal voor ieder verschillend zijn, dit is wat wij hebben ervaren.
graag wil ik een ieder die ons gesponsord heeft bedanken also ook de gene die fanatiek elke dag onze avonturen hebben gevolgd zowel met als zonder reactie.
ook wil ik bedanken Ome Arie (whoever he may be?) evenals Pepe en N.

en als laatste natuurlijk mijn TOMTOM zonder haar was de route een sof geworden.
wij gaan morgen van onze laatste dag in LA genieten woensdag gaan wij vliegen om donderdag ochtend weer in Nederland aan te komen .
ik zie inmiddels althe Fat lady aankomen.
en jullie weten het WHERE EVER I LAY MY HAT , THAT'S MY HOME!!!!!!!!!!!!
Hahaha dat is een mooi eind, you spoke the words man...
Wij hebben er in ieder geval ook van genoten, fijne dag nog vandaag en goede reis huiswaarts
We hebben weer genoten van jullie verhalen en foto's.
Geniet nog even en we wensen jullie een goede vlucht terug naar Nederland.
De rest van de verhalen en foto's zien we wel als jullie weer een keer komen (eten) in Scheveningen
Groetjes
Nella & Dick
Eagle 1, thanks for the nice stories, see you back in Holland.
Let me know When the eagle is landed
Heb genoeg borden gezien nu ha ha met 66 erop.
Hoop het zeker te bereiken over een paar jaar.
Al zijn er dagen dat ik aardig gesloopt ben. Nog genoten van jullie laatste verhaal en plaatjes. We zien je gauw wel weer
Was weer een mooi reis verslag.
wat is de volgende uitdaging?
Goede reis terug :)
De volgende uitdaging wordt een reis langs alle Hooters restaurants van de states. Ik doneer de ruimte voor de eerste 1000 foto's die gedurende die trip gemaakt worden, en over de 1000 daarna kan eventueel gesproken worden
jef dat is een goeie ha ha Wat denk je krijgen ze het nog weg hier ??