Williams-Kingman
vanmorgen nog in Williams en nu alweer in Kingman.
hebben het dorpje bekeken en zijn op weg gegaan naar Bearizona een soort beeksebergen maar dan anders! was inmiddels middag geworden. www.bearizona.com/
dit moet je echt een keer gedaan hebben de wolven de bisons en vooral de beren die los lopen en stiekem naar de auto komen om ze te voederen.
ja dat was wel even cool?
via de old route 66( daar kwamen wij eigenlijk voor)richting Kingman onderweg de plaatsjes Ash Fork en Seligman aangedaan zie de foto's.
morgen wijken we van de route af en gaan naar de nieuwe brug bij de Hooverdam.
www.deingenieur.nl/nl/nieuws/14487/bypass-hoover-dam.html
en dan Las Vegas.
tot later.
ohja het antwoord op de vraag is inderdaad de verrekijkers bij Meteor Crater.
Lijkt me heel erg gaaf tussen de beestenboel
Temp nog wat uit te houden? En heeel veel water drinken zeker.
Las dat jullie af en toe afwijken van hett progam.
Dit gedrag vertoon ik ook en dan toch nog netjes blijven oei
waar je zin in hebt tussen al die beesten lijkt me niet helemaal ongevaarlijk met zo'n beer naast je auto ik heb wel een kat hier maar die is niet wild maar wel liev
Heerlijk deze reacties van de trouwe volgers. Wij vragen ons wel af wie oom arie is.
ik ben oom Arie en ik kan niet slapen wat hebben jullie vandaag al gedaan en wat gaan jullie vanavond doen hier is het al donker en iedereen slaapt in het tehuis behalve zuster ria want die heeft nachtdienst ik vunc het leuk om jullie avonturen te lezen dag dag
vast eenfan van jullie. fam??kennis
heb zelf maar voor een lapje filee gezorgd Linkerhand auw. pc viel er op. Ontveld dus. En krijgt vast nog alle kleuren. Bof maar weer jup
die ome Arie is helemaal top...wat heerlijk dat...als je in een bejaardehuis zit..je dan sávonds lekker zit te mailen !! én..hij heeft ook nog iemand die hij dan op bezoek krijgt..die , naar het schijnt geinteresserd te zijn..jaja...een beetje lol in de avond kan volgens mij geen kwaad op die leeftijd... haha
hallo josé ik lees nu pas je bericht en ik begrijp dat je soliciteert om in het donker bij oom arie langs te komen dat mag best maar dat moet wel stiekum anders wordt zuster ria boos en dan mag ik niet meer computeren