weatherford-Albuquerque
daar zijn wij weer ,hebben inmiddels alweer een afstand afgelegd.
temperatuur word hier hoger en hoger,(43grd) vandaag een aantal bosbranden gezien .
hebben vandaag precies de helft van de route (1139 mile)gereden op de helft van de vakantie.
wij hebben ons suf zitten denken waarom er mensen zijn die route 66 op de motorfiets willen rijden.
alleen door de film easy rider? , want geloof ons deze rit wil je echt niet op de motor doen 2280 mile (3420 km ).
wij hebben het nodige weer meegemaakt in een van de zovele musea werd er een foto van ons gemaakt voor een blog (www.aftonstationblog-laurel.blogspot.com/) lees hier het verhaal.
gisteren hadden we net gegeten,toen er een vrouw naar onskwam die begint te kletsen over New Jersey hoe mooi het daar was en dat ze spijt had dat ze daar weg was en nietterug kon.
wij begrepen er geen reet van waarom ze dat nu tegen ons vertelde en we kregen er geen speld tussen,
eindelijk na dat ze uitgesproken was vroegen wij waarom ?
nu jullie hebben een New Jersey kentekenplaat vandaar, toen wij zeiden dat wij uit Nederland kwamen ging ze verder met !@# waar wij naar toe moesten hoelang we bleven enz enz.
eindelijk na veel geklets liet ze ons gaan.
morgen Santa Fe
misschien ten overvloedde maar wij zitten nu op -8 uur( vb 05:00 uur bij jullie is 21:00 uur bij ons)
en wij gaan nog een tijdzone tegemoet en dat betekend -9 uur
Jullie zijn in ieder geval herkenbaar in het oranje shirt.
born to be wild!