New York - Boston
nu dan het eerste echte verhaal????
het is hier nu 22:00 uur plaatselijke tijd en bij jullie in Nederland 04:00 uur.
het is snoeiheet buiten zijn net terug van Outback Jack .
vandaag was een dag waarin wij meer in de file hebben gestaan dan anders.
en waarom nu diverse ongelukken en dan gooien ze gelijk een paar rijstroken dicht dan weet je het wel.
moesten vandaag naar een walmarkt voor diverse kleine huishoudelijke dingen nergens een te vinden ,totdat wij achter een vrachtwagen van de Walmarkt reden deze hebben wij gevolgd en uiteindelijk kwamen wij er ook.
ook hebben wij veel tijd besteed aan de outlets 2 wel te verstaan.
eigenlijk zijn wij niet veel opgeschoten gisteren in Stamford en vandaag Randolph vlakbij Boston.
morgen Boston en dan hoop ik foto's te kunnen maken.
tot morgen!!!!
Met een bakkie koffie er bij en veel regen snak naar zon.
Goed voor de voetbal liefhebbers mag de temp voor jullie wel stukje lager hoor. Jammer van jullie plannen veel reistijd kwijt. Duim voor meer geluk groet
Blij dat het bij jullie ook zo lekker vlot loopt.....
mooi weer lekker temperatuur vakantie heerlijk en bij ons klote weer(ja nu weer even lekker) maar gisteren koud en regen en veel wind! en wij hebben met 1-0 VERLOREN van Denemarken!!!
Hopen dat het woensdag mooi(heet)weer is en dat wij van die Duitsers gewonnen hebben, dan is het hier ook beter toeven.
Outback Jack, outlet!? nog wat gekocht Er, met Jane en Debby gaat het goed zijn beide goed herstellende van de oparatie!!!!!!!!!!!!
waar blijven de foto's...wij willen foto's!!!
see you guys
Gaaf!!!!
Jullie snikheet weer en wij in de regen. . . Hopelijk gaat de zon ook voor ons snel schijnen, om te beginnen woensdag als Oranje tegen Duitsland moet voetballen. . .