Dallas

ik kan het niet laten maar dit is dan ook het laatste voordat wij het vliegtuig instappen.

gisteravond een afzakkertje gehaald in de Stockyard :http://www.fortworthstockyards.org/

wij hebben een biertje gedronken en naar live muziek geluisterd voor de rest was het er rustig.

de volgende dag ,vandaag dus moest ik naar Dallas wilde Elmstreet nog en keer zien.

The Sixth Floor wie kent de historie niet?

natuurlijk 22 November 1963jullie weten waarschijnlijk allemaal nog, waar je zat of wat je deed.

de moord op President John F Kennedy vanuit de Bookstore.

nu wij hebben alle feiten op een rijtje gezet en de conclusie luidt dat Lee Harvey Oswald het niet alleen heeft gedaan. Zo weer een mysterie opgelost!

na deze onthulling ziijn we naar de Stockyard gegaan,het was een stuk gezelliger de winkels waren open de zon scheen op ons bolletje dus wij moesten af en toe wat drinken in de plaatselijke kroegen.

kortom er kwam dus niks van onze geplande rustdag.

zijn inmiddels weer terug in het hotel en hoor in de verte de FAT LADY al zingen maar niet voordat ik een 'Monica'heb aangestoken.

en zoals een oud spreekwoord luidt : WHERE EVER I LAY MY HAT, THAT'S MY HOME!

ps in antwoord op een aantal reacties : het was leuk om te doen al werdt het soms nachtwerk, wij hadden dit voor geen goud willen missen, Leen: leuk maar nee je kent het verhaal Work- Balance,Jef zat redenen om naar huis te gaantwee ervan zijn jou dochters,Zwijnie wij zijn niet bij de resten van Karesh geweest,101: de frappuchino is nog steeds lekker.

voor nu HASTA LA VISTA. tot in Nederland.

101Saigon

Mis ik nog iets? See you soon Eagle.