St Louis
okay, ondanks het een uur verschil toch lekker geslapen iets langer dan normaal we hoefden dan ook geen eind te rijden. wij zijn wel van hotel verandert deze ligt iets dichter bij de Arch.
na enige twijfel zijn wij vrij laat opgestapt, enige twijfel over het weer het regende hier namelijk een begin van Earl zal maar zeggen maar dat duurde gelukkig niet lang.
dat hebben wij dus gedaan zijn naar de Gateway Arch gegaan en hebben eindelijk na 5 jaar 'beklommen' met hele kleine gondeltjes wordt je naar boven gebracht dit duurt ongeveer 4 min terug gaat iets sneller 3 min .
enfin als je boven bent heb je een mooi uitzicht over de skyline van St Louis je staat dan ook 192 mtr hoog. na 15 min zijn wij weer naar beneden gegaan en naar het Union station gelopen dit was een oud station die ze omgebouwd hebben met enige winkels en eettenten, en laat hier nu toevallig ook een Hardrock Cafe zitten.
hierna een hotel opgezocht ff bijgekomen en toen naar een 'outlet Mall' gereden hier hebben wij Amerika uit de economische crisis gehaald na het shoppen krijg je honger en laten wij hier nu net een Tony Roma's tegenkomen het was zalig bij elke hap moest ik aan .............. denken.
wij zijn er wel achter gekomen dat de tijd vliegt dus ook nu weer .
morgen de Budweiser fabriek en verder zien wij wel.
voor nu welterusten en voor jullie werk ze.
Hallo mannen, hoewel uitdroging de soldaats ergste bedreiging is - op zijn vijandelijke collega na - zie ik jullie niet snel verdrogen. Het lijkt wel een 'snappstour', hihihi. Ik zit op dit moment te tikken vanuit vliegveld Rotterdam. Zwijnie gaat op toernee naar Zuid-Spanje. Ik vlieg zodirect naar Malaga, nog even de wielrenners uit de toer een handje geven, en dan met de auto naar de Sierra Nevada. Dat jullie het weten als ik door wifi-gebrek nix van me kan laten horen. Tot laterzzzz
Hoi mannen,
Zo te lezen genieten jullie met volle teugen van de vakantie. Ik moet nog 3 dagen werken en ga zaterdag naar Girona vliegen. Heb daar een auto gehuurd en ga wat rondkijken daar. Het is i.i.g. mooi weer daar. Hier is de herfst al begonnen. Veel plezier.
Volgens mij alleen maar drank, outlets en hardrock cafe! Zwijnie ook voor jou een goeie reis!
De vakantie gangers wens ik een goede reis.
Mis de fo to s van St louis vorige waren van jullie hotel enz