Charlottesville via Blue Ridge Parkway naar Roanoke

ja daar zijn wij weer, ditmaal vanuit Roanoke.

Het was een rare dag wel/geen regen maar niet koud.

Vanmorgen naar het huis van de derde President van Amerika(Thomas Jefferson) geweest.

Hij was President van 1801 t/m 1809 en de schrijver van de onafhankelijksheidsverklaring.

4Juli 1776 (independence day)en hij stierf op 4 Juli 1826.

Zijn daar een Nederlander tegengekomen die uit Den Haag kwam en net zijn zoon naar een Universiteit heeft gebracht.

Na een rondleiding binnen,van drie kwartier zonder iets aan te raken en te fotograveren stonden wij weer buiten. Na een paar foto's buiten gemaakt te hebben , zijn wij op weg gegaan naar de Blue Ridge Parkway deze begon leuk met een aantal huisje uit de 17de eeuw daarna hebben wij niks meer kunnen bekijken om dat het zo mistig was dat wij 20 km per uur moesten rijden zagen bijna geen hand voor ogen, bijna alle overlooks hebben wij overgeslagen.

Uiteindelijk zijn wij in Roanoke belandt morgen Bedford en dan Louisville

voor nu welterusten.

101Saigon

Doe ze maar de groeten van mij in Bedford.

Jane

Mooie bloemetjes- en dierenopnamen. Rest ook natuurlijk, maar met het eerste lok je me wel.
Een plezierige voortzetting van de reis toegewenst, met 'zichtbaar' beter weer.

Jan Huisman

Hay kerel, Mooie foto's, jammer dat het zo slecht wer is, hopelijk wordt het beter, het is toch aardig als je ook nog wat kunt bekijken. Groetjes Jan en Anneke

ineke

dus het viel tegen door de mist. Hoop dat jullie dit weer goed hebben gemaakt door lekker te gaan eten.
Mijn ochtend was ook niet erg boeiend. Neem nog maar een opkikker koff. Eind van de dag fietsen in het ziekenhuis. Tjonge doe ik dagelijks.
groetje maar weer. Zaten weer mooie plaatjes bij.

paul

Alwéér naar de States !
Maar goed, jullie hebben groot gelijk, en valt genoeg te zien. Ben gewoon jaloers. Geniet ervan !
Ga volgend jaar ook een paar weekjes, maar dan naar Florida.

ineke

niet gefietst loopband ff
Remco en ikke zijn blij met alle muziek.
Mannen dat spaart heeel veel ruimte
Klein behuist maar wel knus hoor.

riet

oeh lekker ijskoffie

Bill

Op weg naar Louisville, leuk. In Louisville niet vergeten om langs Churchill Downs te gaan daar waar de Kentucky Derby wordt gehouden, is al voorbij maar je kan de tour nemen en later op de dag een race bekijken en op je favoriete paard gokken. Ik haalde op een inzet van $ 10, $ 100 terug, doe het maar na, ha, ha.

De komende dagen Spelen de Louisville Bats thuis dus snel gaan kijken, hebben een gaaf ballpark, veel plezier heren.